Waterlekkages

Loodgieter AAA voor waterlekkages opsporen en repareren

Waterlekkage en met spoed een loodgieter nodig in de omgeving van Amsterdam? Loodgieter AAA helpt u verder met al uw spoed werkzaamheden zoals waterlekkages, onderhoud van leidingen In Amsterdam vindt u loodgietersbedrijf AAA en wij bedienen een grote regio van Amsterdam. Onze diensten zijn zeer gevarieerd en uitgebreid en wij verhelpen problemen op het gebied van waterlekkages en verstoppingen maar zijn ook gespecialiseerd in preventief onderhoud en aanleg van leidingen.

Ook uw dak is bij Loodgieter AAA in goede handen, zo repareren en onderhouden wij ook uw dak en sporen daklekkages op, verzorgen uw elektra, schilderwerk en tegelwerkzaamheden. Een allround bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan en perfect werk aflevert tegen een aantrekkelijk tarief.

WATERLEKKAGE, DAAR ZIT NIEMAND OP TE WACHTEN

Uw wasmachine in uw woning in Amsterdam lekt en uw badkamer staat blank. U woont in Zaandam en het toilet spoelt niet meer door. De pot dreigt te overstromen en uw huis ruikt zeer onaangenaam. In Oostzaan heeft het enorm geregend en nu merkt u dat er hemelwater langs uw ramen stroomt en er allerlei viezigheid mee naar beneden komt. U woont in Purmerend en bent heerlijk in bad geweest, maar het water wil niet wegstromen. In Landsmeer merkt u dat er vreemde vochtplekken verschijnen op het plafond en aan de muren waardoor het behang kromtrekt. Waterlekkage komt altijd onverwacht en ongelegen en u wilt dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Bel Loodgieter AAA voor een snelle oplossing bij waterlekkage.

Waarom Loodgieter AAA

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

  • lekkage
  • verstopping
  • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
  • Regenschade / Windschade
  • CV problemen / Ketel problemen
  • Rioolproblemen

Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!