Lekkage Amsterdam

Lekkage in Amsterdam oplossen?

Heeft u last van een lekkage in Amsterdam? Meestal komt dit zeer onverwachts en brengt het vervelende gevolgen met zich mee. Zoals schade aan de wanden, vloeren en plafonds maar ook elektronische apparaten kunnen stuk gaan door lekkages. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer, toilet of dak Loodgieter AAA helpt u graag met het oplossen ervan. Daarnaast repareren en onderhouden wij ook uw dak en sporen eventuele lekkages op.

SNELLE OPLOSSING BIJ LEKKAGES AMSTERDAM

Door en onder uw huis in Amsterdam lopen een tal van leidingen. Onder meer gasleidingen en waterleidingen. Lekkage kan voorkomen in de badkamer, de keuken of in het toilet. Elke lekkage of verstopping brengt veel ongemak met zich mee en kan leiden tot stank in de woning. U wilt uw lekkage in dan ook zo snel mogelijk laten opsporen en repareren. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit betekent dat er altijd een loodgieter naar u toe kan komen, ongeacht de tijd of dag.

 

EEN LEKKAGE VERHELPEN

Een daklekkage kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Wanneer het regent kan een daklekkage er namelijk voor zorgen dat het hemelwater door het dak lek langs de muren gaat lopen. Hierdoor blijven de muren na de regenbui vochtig achter. Vochtige muren kunnen een broeiplaats worden voor schimmels en bacteriën. Het kan soms weken of zelfs maanden duren voordat de muur weer helemaal is opgedroogd. In de tussentijd kunnen de schimmels en bacteriën blijven groeien. Dit is zeer nadelig voor de gezondheid van de bewoners. Daarnaast is het ook funest voor een houtenconstructie, deze kan namelijk verzwakt raken door schimmels en dergelijke. Vermoedt u dat er een daklekkage is ontstaan? Laat dan een loodgieter van Loodgieter AAA langskomen. Hij kan de lekkage opsporen en vervolgens verhelpen.

DIRECT CONTACT

Heeft u een lekkage in Amsterdam en wilt u weten hoe wij dit kunnen verhelpen? Heeft u vragen over ons werk of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem direct contact op via 0203372275 of e-mail naar info@loodgieter-aaaamsterdam.nl

LEKDETECTIE

Heeft u last van lekkage in Amsterdam, maar weet u niet waar de lekkage zich bevindt? Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Dus waar de lekkage zich ook bevindt, wij sporen het op met geavanceerd apparatuur. Omdat wij de nieuwste lekdetectie technieken gebruiken is het mogelijk om de lekkage zonder hak – en breekwerk op te sporen.


Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!