Elektra en renovatie

Elektra en renovaties

Als u toiletten, een badkamer of keuken laat renoveren dan zijn daarvoor meestal werkzaamheden nodig zoals stucwerk en schilderwerk maar ook werkzaamheden op het gebied van elektra. Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf in Amsterdam en omgeving dat ook de elektra en andere werkzaamheden voor haar rekening kan nemen. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de renovatie van sanitaire ruimtes zoals toilet en badkamer en bieden daarnaast nog veel meer diensten aan. Wij komen in de gehele regio van Amsterdam waaronder in de plaatsen Oostzaan, Purmerend, Zaandam, Landsmeer, Ijburg en Diemen.

ELEKTRA EN ADVIES

Als u besluit tot renovatie van keuken, badkamer of toilet dan zijn ook werkzaamheden op het gebied van elektra nodig. Loodgieter AAA adviseert u over de beste plaats van stopcontacten en lichtpunten en legt de daarvoor benodigde leidingen en bedrading aan. Loodgieter AAA heeft een groot dienstenpakket: 24/7 service bij verstoppingen, renovatie en reparatie van sanitair, dak werkzaamheden, werkzaamheden op het gebied van gas en elektra en schilderwerk en stucwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Direct een Loodgieter nodig? Maak een afspraak