Services

Elektra en renovaties

Als u toiletten, een badkamer of keuken laat renoveren dan zijn daarvoor meestal werkzaamheden nodig zoals stucwerk en schilderwerk maar ook werkzaamheden op het gebied van elektra. Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf in Amsterdam en omgeving dat ook de elektra en andere werkzaamheden voor haar rekening kan nemen. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de renovatie van sanitaire ruimtes zoals toilet en badkamer en bieden daarnaast nog veel meer diensten aan. Wij komen in de gehele regio van Amsterdam waaronder in de plaatsen Oostzaan, Purmerend, Zaandam, Landsmeer, Ijburg en Diemen.

ELEKTRA EN ADVIES

Als u besluit tot renovatie van keuken, badkamer of toilet dan zijn ook werkzaamheden op het gebied van elektra nodig. Loodgieter AAA adviseert u over de beste plaats van stopcontacten en lichtpunten en legt de daarvoor benodigde leidingen en bedrading aan. Loodgieter AAA heeft een groot dienstenpakket: 24/7 service bij verstoppingen, renovatie en reparatie van sanitair, dak werkzaamheden, werkzaamheden op het gebied van gas en elektra en schilderwerk en stucwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Direct een Loodgieter nodig? Maak een afspraak

Lekkage in Amsterdam oplossen?

Heeft u last van een lekkage in Amsterdam? Meestal komt dit zeer onverwachts en brengt het vervelende gevolgen met zich mee. Zoals schade aan de wanden, vloeren en plafonds maar ook elektronische apparaten kunnen stuk gaan door lekkages. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer, toilet of dak Loodgieter AAA helpt u graag met het oplossen ervan. Daarnaast repareren en onderhouden wij ook uw dak en sporen eventuele lekkages op.

SNELLE OPLOSSING BIJ LEKKAGES AMSTERDAM

Door en onder uw huis in Amsterdam lopen een tal van leidingen. Onder meer gasleidingen en waterleidingen. Lekkage kan voorkomen in de badkamer, de keuken of in het toilet. Elke lekkage of verstopping brengt veel ongemak met zich mee en kan leiden tot stank in de woning. U wilt uw lekkage in dan ook zo snel mogelijk laten opsporen en repareren. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit betekent dat er altijd een loodgieter naar u toe kan komen, ongeacht de tijd of dag.

 

EEN LEKKAGE VERHELPEN

Een daklekkage kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Wanneer het regent kan een daklekkage er namelijk voor zorgen dat het hemelwater door het dak lek langs de muren gaat lopen. Hierdoor blijven de muren na de regenbui vochtig achter. Vochtige muren kunnen een broeiplaats worden voor schimmels en bacteriën. Het kan soms weken of zelfs maanden duren voordat de muur weer helemaal is opgedroogd. In de tussentijd kunnen de schimmels en bacteriën blijven groeien. Dit is zeer nadelig voor de gezondheid van de bewoners. Daarnaast is het ook funest voor een houtenconstructie, deze kan namelijk verzwakt raken door schimmels en dergelijke. Vermoedt u dat er een daklekkage is ontstaan? Laat dan een loodgieter van Loodgieter AAA langskomen. Hij kan de lekkage opsporen en vervolgens verhelpen.

DIRECT CONTACT

Heeft u een lekkage in Amsterdam en wilt u weten hoe wij dit kunnen verhelpen? Heeft u vragen over ons werk of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem direct contact op via 0203372275 of e-mail naar info@loodgieter-aaaamsterdam.nl

LEKDETECTIE

Heeft u last van lekkage in Amsterdam, maar weet u niet waar de lekkage zich bevindt? Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Dus waar de lekkage zich ook bevindt, wij sporen het op met geavanceerd apparatuur. Omdat wij de nieuwste lekdetectie technieken gebruiken is het mogelijk om de lekkage zonder hak – en breekwerk op te sporen.


Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Loodgieter AAA voor waterlekkages opsporen en repareren

Waterlekkage en met spoed een loodgieter nodig in de omgeving van Amsterdam? Loodgieter AAA helpt u verder met al uw spoed werkzaamheden zoals waterlekkages, onderhoud van leidingen In Amsterdam vindt u loodgietersbedrijf AAA en wij bedienen een grote regio van Amsterdam. Onze diensten zijn zeer gevarieerd en uitgebreid en wij verhelpen problemen op het gebied van waterlekkages en verstoppingen maar zijn ook gespecialiseerd in preventief onderhoud en aanleg van leidingen.

Ook uw dak is bij Loodgieter AAA in goede handen, zo repareren en onderhouden wij ook uw dak en sporen daklekkages op, verzorgen uw elektra, schilderwerk en tegelwerkzaamheden. Een allround bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan en perfect werk aflevert tegen een aantrekkelijk tarief.

WATERLEKKAGE, DAAR ZIT NIEMAND OP TE WACHTEN

Uw wasmachine in uw woning in Amsterdam lekt en uw badkamer staat blank. U woont in Zaandam en het toilet spoelt niet meer door. De pot dreigt te overstromen en uw huis ruikt zeer onaangenaam. In Oostzaan heeft het enorm geregend en nu merkt u dat er hemelwater langs uw ramen stroomt en er allerlei viezigheid mee naar beneden komt. U woont in Purmerend en bent heerlijk in bad geweest, maar het water wil niet wegstromen. In Landsmeer merkt u dat er vreemde vochtplekken verschijnen op het plafond en aan de muren waardoor het behang kromtrekt. Waterlekkage komt altijd onverwacht en ongelegen en u wilt dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Bel Loodgieter AAA voor een snelle oplossing bij waterlekkage.

Waarom Loodgieter AAA

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

 • lekkage
 • verstopping
 • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
 • Regenschade / Windschade
 • CV problemen / Ketel problemen
 • Rioolproblemen

Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Loodgieter Landsmeer

Woont u in Landsmeer en bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor al uw loodgieter werkzaamheden? Bij loodgieter AAA Installatietechniek kunt u terecht voor kleine klussen maar ook voor de totaalinstallatie op het gebied van gas-, water- en, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarming. Zelfs een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan als u meer wilt weten, of neem telefonisch contact op via +31203372275. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten Loodgieter AAA

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten van Loodgieter AAA in Landsmeer neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen u helpen bij het vervangen van bijvoorbeeld uw huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet. Bovendien zijn wij als loodgietersbedrijf u ook van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties:

• Gas en water installaties
• Riolering
• Sanitair
• Verwarming en warmwatertoestellen
• Airconditioning
• Service en Onderhoud

Uitstekende service en garantie

Steeds meer mensen zoeken online een geschikt loodgietersbedrijf. Daarom werken we alleen met erkende loodgieters dat u als klant de zekerheid geeft over de kwaliteit van het geleverde werk. Daardoor is vakmanschap gegarandeerd en staat een snelle dienstverlening hoog in het vaandel. Voor vrijwel elke klus in en rondom uw woning in Landsmeer  zijn wij u van dienst. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen of het bouwen van uw badkamer, ons loodgietersbedrijf verstaat zijn vak. Op het moment dat u ons inschakelt voor een opdracht, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u advies of meer weten vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Wij staan graag voor u klaar.

Cv-onderhoud

Het rendement van uw cv-ketel gaat omhoog wanneer u deze laat onderhouden. Daardoor bespaart u op uw stookkosten. Er mag geen overdruk ontstaan op uw cv-ketel. Ons loodgietersbedrijf controleert dit bij de onderhoudsbeurt. Ook gaan we na of er bijvoorbeeld schadelijke gassen zijn ontstaan.

Lekkage

Een onverwachte lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Soms is het lastig om te ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Het is dus van belang om er een loodgieter bij te halen die de oorzaak van het probleem vindt en verhelpt. De Haas Installatietechniek staat bekend om zijn snelheid en vakmanschap en is binnen no-time bij u om uw lekkage te verhelpen.

Sanitaire installatie

Goede sanitaire installaties dragen in hoge mate bij aan het comfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Waarom Loodgieter AAA

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

 • lekkage
 • verstopping
 • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
 • Regenschade / Windschade
 • CV problemen / Ketel problemen
 • Rioolproblemen

Direct een offerte aanvragen

Loodgieter AAA staat bekend om een snelle dienstverlening en gedegen vakmanschap. En dit allemaal tegen een scherpe prijs. Van kleine tot grote klussen, Loodgieter AAA Landsmeer is u graag van dienst!

Maak nu een afspraak

Loodgieter Oostzaan

Woont u in Oostzaan en bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor al uw loodgieter werkzaamheden? Bij loodgieter AAA Installatietechniek kunt u terecht voor kleine klussen maar ook voor de totaalinstallatie op het gebied van gas-, water- en, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarming. Zelfs een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan als u meer wilt weten, of neem telefonisch contact op via +31203372275. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten Loodgieter AAA

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten van Loodgieter AAA in Oostzaan neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen u helpen bij het vervangen van bijvoorbeeld uw huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet. Bovendien zijn wij als loodgietersbedrijf u ook van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties:

• Gas en water installaties
• Riolering

 • Lekkages
  • Sanitair
  • Verwarming en warmwatertoestellen
  • Airconditioning
  • Service en Onderhoud

Uitstekende service en garantie

Steeds meer mensen zoeken online een geschikt loodgietersbedrijf. Daarom werken we alleen met erkende loodgieters dat u als klant de zekerheid geeft over de kwaliteit van het geleverde werk. Daardoor is vakmanschap gegarandeerd en staat een snelle dienstverlening hoog in het vaandel. Voor vrijwel elke klus in en rondom uw woning in Oostzaan zijn wij u van dienst. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen of het bouwen van uw badkamer, ons loodgietersbedrijf verstaat zijn vak. Op het moment dat u ons inschakelt voor een opdracht, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u advies of meer weten vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Wij staan graag voor u klaar.

Cv-onderhoud

Het rendement van uw cv-ketel gaat omhoog wanneer u deze laat onderhouden. Daardoor bespaart u op uw stookkosten. Er mag geen overdruk ontstaan op uw cv-ketel. Ons loodgietersbedrijf controleert dit bij de onderhoudsbeurt. Ook gaan we na of er bijvoorbeeld schadelijke gassen zijn ontstaan.

Lekkage

Een onverwachte lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Soms is het lastig om te ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Het is dus van belang om er een loodgieter bij te halen die de oorzaak van het probleem vindt en verhelpt. De Haas Installatietechniek staat bekend om zijn snelheid en vakmanschap en is binnen no-time bij u om uw lekkage te verhelpen.

Sanitaire installatie

Goede sanitaire installaties dragen in hoge mate bij aan het comfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Liever direct een specialist aan de lijn? Bel dan naar +31203372275. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag tot uw beschikking!

Waarom Loodgieter AAA

Onze loodgieters in Oostzaan zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

 • lekkage
 • verstopping
 • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
 • Regenschade / Windschade
 • CV problemen / Ketel problemen
 • Rioolproblemen

Direct een offerte aanvragen

Loodgieter AAA staat bekend om een snelle dienstverlening en gedegen vakmanschap. En dit allemaal tegen een scherpe prijs. Van kleine tot grote klussen, Loodgieter AAA Oostzaan is u graag van dienst!

Direct een afspraak inplannen

Loodgieter in Purmerend 

Woont u in Purmerend en bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor al uw loodgieter werkzaamheden? Bij loodgieter AAA Installatietechniek kunt u terecht voor kleine klussen maar ook voor de totaalinstallatie op het gebied van gas-, water- en, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarming. Zelfs een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan als u meer wilt weten, of neem telefonisch contact op via +31299700242. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten Loodgieter AAA

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten van Loodgieter AAA in Purmerend neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen u helpen bij het vervangen van bijvoorbeeld uw huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet. Bovendien zijn wij als loodgietersbedrijf u ook van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties:

• Gas en water installaties
• Riolering
• Sanitair
• Verwarming en warmwatertoestellen
• Airconditioning
• Service en Onderhoud

Uitstekende service en garantie

Steeds meer mensen zoeken online een geschikt loodgietersbedrijf. Daarom werken we alleen met erkende loodgieters dat u als klant de zekerheid geeft over de kwaliteit van het geleverde werk. Daardoor is vakmanschap gegarandeerd en staat een snelle dienstverlening hoog in het vaandel. Voor vrijwel elke klus in en rondom uw woning in Purmerend zijn wij u van dienst. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen of het bouwen van uw badkamer, ons loodgietersbedrijf verstaat zijn vak. Op het moment dat u ons inschakelt voor een opdracht, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u advies of meer weten vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Wij staan graag voor u klaar.

Cv-onderhoud

Het rendement van uw cv-ketel gaat omhoog wanneer u deze laat onderhouden. Daardoor bespaart u op uw stookkosten. Er mag geen overdruk ontstaan op uw cv-ketel. Ons loodgietersbedrijf controleert dit bij de onderhoudsbeurt. Ook gaan we na of er bijvoorbeeld schadelijke gassen zijn ontstaan.

Lekkage

Een onverwachte lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Soms is het lastig om te ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Het is dus van belang om er een loodgieter bij te halen die de oorzaak van het probleem vindt en verhelpt. De Haas Installatietechniek staat bekend om zijn snelheid en vakmanschap en is binnen no-time bij u om uw lekkage te verhelpen.

Sanitaire installatie

Goede sanitaire installaties dragen in hoge mate bij aan het comfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgaaf aan.

Liever direct een specialist aan de lijn? Bel dan naar +31299700242. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag tot uw beschikking!


Direct een offerte aanvragen

Loodgieter AAA staat bekend om een snelle dienstverlening en gedegen vakmanschap. En dit allemaal tegen een scherpe prijs. Van kleine tot grote klussen, Loodgieter AAA Purmerend is u graag van dienst!

Direct een afspraak maken?

Loodgieter Zaandam

Woont u in Zaandam en bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor al uw loodgieter werkzaamheden? Bij loodgieter AAA Installatietechniek kunt u terecht voor kleine klussen maar ook voor de totaalinstallatie op het gebied van gas-, water- en, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarming. Zelfs een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan als u meer wilt weten, of neem telefonisch contact op via +31757572676. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten Loodgieter AAA

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten van Loodgieter AAA in Zaandam neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen u helpen bij het vervangen van bijvoorbeeld uw huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet. Bovendien zijn wij als loodgietersbedrijf u ook van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties:

• Gas en water installaties
• Riolering
• Sanitair
• Verwarming en warmwatertoestellen
• Airconditioning
• Service en Onderhoud

Uitstekende service en garantie

Steeds meer mensen zoeken online een geschikt loodgietersbedrijf. Daarom werken we alleen met erkende loodgieters dat u als klant de zekerheid geeft over de kwaliteit van het geleverde werk. Daardoor is vakmanschap gegarandeerd en staat een snelle dienstverlening hoog in het vaandel. Voor vrijwel elke klus in en rondom uw woning in Zaandam zijn wij u van dienst. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen of het bouwen van uw badkamer, ons loodgietersbedrijf verstaat zijn vak. Op het moment dat u ons inschakelt voor een opdracht, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u advies of meer weten vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Wij staan graag voor u klaar.

Cv-onderhoud

Het rendement van uw cv-ketel gaat omhoog wanneer u deze laat onderhouden. Daardoor bespaart u op uw stookkosten. Er mag geen overdruk ontstaan op uw cv-ketel. Ons loodgietersbedrijf controleert dit bij de onderhoudsbeurt. Ook gaan we na of er bijvoorbeeld schadelijke gassen zijn ontstaan.

Lekkage

Een onverwachte lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Soms is het lastig om te ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Het is dus van belang om er een loodgieter bij te halen die de oorzaak van het probleem vindt en verhelpt. De Haas Installatietechniek staat bekend om zijn snelheid en vakmanschap en is binnen no-time bij u om uw lekkage te verhelpen.

Sanitaire installatie

Goede sanitaire installaties dragen in hoge mate bij aan het comfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Direct een offerte aanvragen

Loodgieter AAA staat bekend om een snelle dienstverlening en gedegen vakmanschap. En dit allemaal tegen een scherpe prijs. Van kleine tot grote klussen, Loodgieter AAA Zaandam is u graag van dienst!

Liever direct een specialist aan de lijn? Bel dan naar +31757572676. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag tot uw beschikking!

Waarom Loodgieter AAA

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

 • Lekkage
 • Verstoppingen
 • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
 • Regenschade / Windschade
 • CV problemen / Ketel problemen
 • Rioolproblemen

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Centrale verwarming aanleggen

Centrale verwarming is de meest toegepaste verwarmingstechniek bij nieuwbouw van huizen. Dat is logisch, want de cv-installatie staat garant voor een behaaglijk temparatuur in elk jaargetijde. Wij maken gebruik van cv-ketels van het merk Nefit, omdat deze cv-ketels kwalitatief zeer goed zijn en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn deze cv-ketels zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Welke cv-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, bad/douche, grootte van het huis enz. Wij adviseren u graag persoonlijk of u het best een VR-ketel, HR-ketel, een combi-ketel (met ingebouwde boiler) of een cv-ketel met een indirect gestookte boiler kunt gebruiken.

Radiatoren plaatsen

Om de warmte in uw huis te brengen kunt u kiezen voor convectoren of radiatoren. Een convector (geplaatst in een put) is een in de vloer weggewerkt paneel, dat de warmte direct circuleert. Op het gebied van radiatoren zijn vele mogelijkheden. Zo wordt er meer en meer gebruik gemaakt van designradiatoren. Deze radiatoren worden geplaatst, waar ze nogal in het oog springen, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en de gang. Deze radiatoren zijn naast het feit dat ze er aantrekkelijk uitzien ook praktisch. U kunt o.a. een spiegel plaatsen op een verticale radiator in de gang. In de douche/badkamer kan gebruik gemaakt worden van een handdoekradiator, waar u handdoeken en kleding over kunt hangen om te drogen.

Vloerverwarming aanleggen

Een mogelijkheid die ook gebruikt kan worden om uw huis te verwarmen is vloerverwarming. Hierbij worden leidingen op een korte afstand van elkaar door de vloer gelegd, waardoor water loopt. Hierdoor zal de vloer gelijkmatig verwarmd worden. Dit is behaaglijk bij tegels of plavuizen. Maar ook met parket kunt u ‘s winters makkelijk op sokken rondlopen. Vanwege de traagheid van dit systeem wordt vaak als bijverwarming radiatoren geplaatst. Deze traagheid kan verklaard worden doordat de gehele vloer verwarmd moet worden, voordat het de warmte afgeeft aan de omgeving.

Gaskachels plaatsen

Een kachel kan (net als vloerverwarming) uitstekend als bijverwarming gebruikt worden. Het gebruik van een kachel in een bepaald vertrek maakt het mogelijk deze ruimte nog sneller op temperatuur te krijgen. Natuurlijk kunnen kachels ook als hoofdverwarming dienen, maar vanwege hun beperkte bereik (kachels zijn een vorm van lokale verwarming) is dit niet even wenselijk. Ten slotte is de kachel een centraal punt in de kamer, zodat ook de vormgeving en kleur belangrijk zijn. In overleg met onze leveranciers.

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

 • lekkage
 • verstopping
 • Ondergelopen kelders / Kruipruimtes
 • Regenschade / Windschade
 • CV problemen / Ketel problemen
 • Rioolproblemen

Heeft u vragen?

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!