Over ons

The Plumbing has been in business since 1978

Over ons

Ervaar jij overlast door een verstopte afvoer of riolering? Loodgieter AAA heet je dan van harte welkom. Wij beschikken over zeer ervaren lokale rioolspecialisten. Zij staan 24 uur paraat voor alle mogelijke rioolproblemen, ook in het weekend en op feestdagen. Schakel nu ook jouw  rioolexpert in en verwacht professioneel werk met zo min mogelijk hak- en breekwerk. Jouw woon- of werkcomfort is onze prioriteit!


LEKDETECTIE

Heeft u last van lekkage in Amsterdam, maar weet u niet waar de lekkage zich bevindt? Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Dus waar de lekkage zich ook bevindt, wij sporen het op met geavanceerd apparatuur. Omdat wij de nieuwste lekdetectie technieken gebruiken is het mogelijk om de lekkage zonder hak – en breekwerk op te sporen.

building, profession and people concept - builder or plumber working with water pipes in boiler room

Onze loodgieters in Amsterdam zijn dag en nacht te bereiken. Druppende kraan? Of spuit het water uit de muur? Maak snel een afspraak met onze loodgieter.

Direct contact

Wilt u teruggebeld worden omdat u een lekkage heeft, een verstopping of een Cv-ketel storing? Als u het formulier invult zullen wij u binnen een uur terugbellen om een afspraak te plannen!

Direct contact

Nood loodgieter nodig? Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar en snel ter plaatse

Direct een loodgieter nodig? Maak een afspraak

020 – 2337 2275